Om os

Historien bag Hestewrap.dk

Profilbilledeomos1Hestewrap.dk blev grundlagt af Thomas Clausen i 2011. Igennem de sidste 10 år har han specialiseret sig i produktion af grovfoder til heste. Hestewrap.dk samarbejder med agronomer og professionelle græsfrøs-forhandlere og kan derfor tilbyde konsulent bistand til kunder i hele norden.

Thomas har siden barnsben haft en forkærlighed til naturen og arbejdet i marken. Han brænder for, at eksperimentere med nye græssorter og pleje af planterne. Lige fra den spæde start, til græsset står smukt og modent. Det betyder, at Hestewrap.dk kan tilbyde helt særlige produkter, som du ikke finder andre steder.

 
Den daglige drift foretages fra slægtsgården på Skovmarksvej. Her bor han sammen med sin hustru Anne og deres to små børn. Sammen driver de en privat hestepension, hvor produkterne testes og kontrolleres i praksis. Dette giver et unikt indblik i, hvordan de forskellige sammensætninger performer i forhold til race, alder og træning. Derfor kan hestewrap.dk tilbyde rådgivning, ikke bare på baggrund af foderanalyser, men også en lang praktisk erfaring.


Græsset bliver dyrket på gårdens marker, samt nøje udvalgte jordlodder i forpagtning. Alle jorde er velplejede og derved rige på mineraler der optages i græsset. Grovfoderet har et balanceret indhold af narturlige mineraler hvilket bidrager til et stærkt immunforsvar hos din hest.

 
Hestewrap.dk er førende på kvalitet, service og har det største udvalg i Danmark. Se det her

Gratis viden om hestens trivsel og sundhed

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Læs mere her!